Back To Top

Retourneren

Retourneren

De retourtermijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen. Vanaf dat moment heeft 14 dagen de tijd om te herroepen. In die tijd kunt u op uw gemak de artikelen bekijken, beoordelen en passen. Bent u niet tevreden over een artikel, omdat het omdat het bijvoorbeeld niet naar verwachting is, dan kunt u het artikel herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Dit geldt ook voor actie- en sale-artikelen.
Bij eventuele, door ons geconstateerde, onnodige schade van uw retourzending, en bij een ongefrankeerde retourzending kunnen wij de kosten bij u in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan producten is ontstaan kunnen wij deze waardevermindering bij in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


Heeft u besloten uw pakket te willen retourneren? De betreffende artikelen stopt u samen met de reden van retourneren in een pakket die u voorziet van het ordernummer en uw gegevens in een pakket. U geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Bewaar uw afgiftebewijs goed! De retourkosten bedragen gemiddeld € 4,95 en komen voor uw eigen rekening.


Retourneren via een DHL ServicePoint

Uw retourzending volgen

Wanneer u kiest voor de track & trace service, dan kunt uw retourzending volgen op de Track & Trace-pagina van DHL. Let wel, hiervoor heeft u het barcodenummer van de retourzending nodig. Op de Track & Trace-pagina kunt u zien of uw retourzending al bij ons binnen is. Het kan voorkomen dat uw pakket al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet in behandeling is genomen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

U krijgt bij ons altijd uw geld terug. Wij werken niet met cadeaubonnen. Als u sale- en actieartikelen retourneert krijgt u bij ons ook gewoon uw geld terug. Het volledige aankoopbedrag, wordt terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald.

Wij betalen het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we uw retourzending hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Het kan voorkomen dat uw retourzending al bij ons is aangekomen, maar dat de retour nog niet door ons is verwerkt. Wij willen u verzoeken rekening te houden met een uiterlijke verwerkings- en terugbetaaltermijn van 14 dagen. Indien u na deze termijn de terugbetaling niet heeft ontvangen helpt onze klantenservice u graag verder.

our story

Ons doel is een substantiële bijdrage leveren aan een beter klimaat. Alleen bereik je niets maar door samen te werken creëer je iets moois.

+31 650627562
info@Frezcool.com
Raanhuisstraat 4 - 7491 ME Delden
follow us:
nl_NLDutch